Sevilla vs Lens

Sevilla vs LensSevillaLens

⚽ 2023-09-20 – Meisterligaen

 

Sevilla vs Lens kampsniktitt

Kampen mellom Sevilla og Lens spilles 2023-09-20. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager José Luis Mendilibar har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Lens har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sevilla og Lens, har Sevilla 0 seire hjemme mens Lens har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sevilla: n/a
  • for Lens: n/a

Sevilla vs Lens H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sevilla og Lens:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sevilla – Lens.

Sevilla vs Lens Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sevilla vs Lens Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Sevilla - Lens den 2023-09-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sevilla vs Lens Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Sevilla - Lens den 2023-09-20 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sevilla vs Lens?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sevilla og Lens, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sevilla vs Lens?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,