Sevilla vs Las Palmas

Sevilla vs Las PalmasSevillaLas Palmas

⚽ 2023-09-17 – La Liga

 

Sevilla vs Las Palmas kampsniktitt

Kampen mellom Sevilla og Las Palmas spilles 2023-09-17. Denne La Liga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager José Luis Mendilibar har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Las Palmas har 0 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sevilla og Las Palmas, har Sevilla 2 seire hjemme mens Las Palmas har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sevilla: n/a
  • for Las Palmas: n/a

Sevilla vs Las Palmas H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sevilla og Las Palmas:

Dato Resultat
2018-02-17 Las Palmas 1 – 2 Sevilla
2017-09-20 Sevilla 1 – 0 Las Palmas
2017-02-12 Las Palmas 0 – 1 Sevilla
2016-09-10 Sevilla 2 – 1 Las Palmas

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sevilla – Las Palmas.

Sevilla vs Las Palmas Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sevilla vs Las Palmas Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Sevilla - Las Palmas den 2023-09-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sevilla vs Las Palmas Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Sevilla - Las Palmas den 2023-09-17 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sevilla vs Las Palmas?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sevilla og Las Palmas, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sevilla vs Las Palmas?

Publisert i La Liga Merket med: ,