Sassuolo vs Salernitana

Sassuolo vs SalernitanaSassuoloSalernitana

⚽ 2023-11-10 – Serie A

 

Sassuolo vs Salernitana kampsniktitt

Kampen mellom Sassuolo og Salernitana spilles 2023-11-10. Denne Serie A-kampen starter 17:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager A. Dionisi har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Salernitana har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sassuolo og Salernitana, har Sassuolo 2 seire hjemme mens Salernitana har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sassuolo: n/a
  • for Salernitana: n/a

Sassuolo vs Salernitana H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sassuolo og Salernitana:

Dato Resultat
2023-04-22 Salernitana 3 – 0 Sassuolo
2022-10-02 Sassuolo 5 – 0 Salernitana
2022-03-12 Salernitana 2 – 2 Sassuolo
2021-09-26 Sassuolo 1 – 0 Salernitana

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sassuolo – Salernitana.

Sassuolo vs Salernitana Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sassuolo vs Salernitana Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Sassuolo - Salernitana den 2023-11-10 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sassuolo vs Salernitana Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Sassuolo - Salernitana den 2023-11-10 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sassuolo vs Salernitana?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sassuolo og Salernitana, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sassuolo vs Salernitana?

Publisert i Serie A Merket med: ,