Sandefjord vs Viking

Sandefjord vs VikingSandefjordViking

⚽ 2023-05-13 – Eliteserien

 

Sandefjord vs Viking kampsniktitt

Kampen mellom Sandefjord og Viking spilles 2023-05-13. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Viking har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sandefjord og Viking, har Sandefjord 1 seire hjemme mens Viking har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sandefjord: n/a
  • for Viking: n/a

Sandefjord vs Viking H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sandefjord og Viking:

Dato Resultat
2022-08-07 Sandefjord 2 – 2 Viking
2022-06-19 Viking 1 – 2 Sandefjord
2021-10-02 Viking 2 – 1 Sandefjord
2021-06-19 Sandefjord 3 – 0 Viking

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sandefjord – Viking.

Sandefjord vs Viking Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sandefjord vs Viking Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Sandefjord - Viking den 2023-05-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sandefjord vs Viking Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Sandefjord - Viking den 2023-05-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sandefjord vs Viking?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sandefjord og Viking, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sandefjord vs Viking?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,