Sandefjord vs HamKam

Sandefjord vs HamKamSandefjordHamKam

⚽ 2023-10-08 – Eliteserien

 

Sandefjord vs HamKam kampsniktitt

Kampen mellom Sandefjord og HamKam spilles 2023-10-08. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 1 seire på de siste 5 kamper, mens HamKam har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sandefjord og HamKam, har Sandefjord 1 seire hjemme mens HamKam har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sandefjord: n/a
  • for HamKam: n/a

Sandefjord vs HamKam H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sandefjord og HamKam:

Dato Resultat
2023-04-10 HamKam 2 – 0 Sandefjord
2022-10-30 Sandefjord 1 – 2 HamKam
2022-04-18 HamKam 3 – 0 Sandefjord
2019-09-29 Sandefjord 2 – 0 HamKam

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sandefjord – HamKam.

Sandefjord vs HamKam Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sandefjord vs HamKam Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Sandefjord - HamKam den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sandefjord vs HamKam Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Sandefjord - HamKam den 2023-10-08 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sandefjord vs HamKam?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sandefjord og HamKam, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sandefjord vs HamKam?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,