San Antonio Spurs vs Sacramento Kings

San Antonio Spurs vs Sacramento KingsSan Antonio SpursSacramento Kings

🏀 2023-11-18 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings kampsniktitt

Kampen mellom San Antonio Spurs og Sacramento Kings som spilles i NBA starter kl. 01:30 GMT den 2023-11-18. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 11 spilte kampene, mens Sacramento Kings har en vinnerprosent på 0.6 fra de siste 10 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi San Antonio Spurs med 0 seire hjemme, mens Sacramento Kings har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har San Antonio Spurs en gjennomsnittlig poengforskjell på -13.5 poeng, mens Sacramento Kings har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.6 poeng:

  • San Antonio Spurs: 110.6 gjennomsnittspoeng for, 124.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Sacramento Kings: 114.6 gjennomsnittspoeng for, 114 gjennomsnittspoeng imot

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom San Antonio Spurs og Sacramento Kings:

Dato Resultat
2023-04-02 Sacramento Kings 134 – 142 San Antonio Spurs
2023-02-02 San Antonio Spurs 109 – 119 Sacramento Kings
2023-01-16 San Antonio Spurs 119 – 132 Sacramento Kings
2022-11-18 Sacramento Kings 130 – 112 San Antonio Spurs

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom San Antonio Spurs og Sacramento Kings, med gjeldende lagform og plasseringer.

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom San Antonio Spurs og Sacramento Kings, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings Spilltips

Vårt tips for kampen San Antonio Spurs vs Sacramento Kings, som spilles i NBA den 2023-11-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

San Antonio Spurs vs Sacramento Kings Spilltips

Vårt tips for kampen San Antonio Spurs vs Sacramento Kings, som spilles i NBA den 2023-11-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på San Antonio Spurs vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom San Antonio Spurs og Sacramento Kings, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom San Antonio Spurs vs Sacramento Kings?

Publisert i NBA Merket med: ,