San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers

San Antonio Spurs vs Portland Trail BlazersSan Antonio SpursPortland Trail Blazers

🏀 2022-12-15 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers kampsniktitt

Kampen mellom San Antonio Spurs og Portland Trail Blazers som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2022-12-15. Hjemmelaget kommer med 9 seire i de siste 27 spilte kampene, mens Portland Trail Blazers har en vinnerprosent på 0.556 fra de siste 27 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi San Antonio Spurs med 2 seire hjemme, mens Portland Trail Blazers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har San Antonio Spurs en gjennomsnittlig poengforskjell på -10 poeng, mens Portland Trail Blazers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.4 poeng:

  • San Antonio Spurs: 110.1 gjennomsnittspoeng for, 120.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Portland Trail Blazers: 112 gjennomsnittspoeng for, 111.6 gjennomsnittspoeng imot

San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom San Antonio Spurs og Portland Trail Blazers:

Dato Resultat
2022-11-16 Portland Trail Blazers 117 – 110 San Antonio Spurs
2022-04-04 San Antonio Spurs 113 – 92 Portland Trail Blazers
2022-04-02 San Antonio Spurs 130 – 111 Portland Trail Blazers
2022-03-24 Portland Trail Blazers 96 – 133 San Antonio Spurs

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom San Antonio Spurs og Portland Trail Blazers, med gjeldende lagform og plasseringer.

San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom San Antonio Spurs og Portland Trail Blazers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers Spilltips

Vårt tips for kampen San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers, som spilles i NBA den 2022-12-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers Spilltips

Vårt tips for kampen San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers, som spilles i NBA den 2022-12-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom San Antonio Spurs og Portland Trail Blazers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom San Antonio Spurs vs Portland Trail Blazers?

Publisert i NBA Merket med: ,