San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies

San Antonio Spurs vs Memphis GrizzliesSan Antonio SpursMemphis Grizzlies

🏀 2023-11-19 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies kampsniktitt

Kampen mellom San Antonio Spurs og Memphis Grizzlies som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-11-19. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 11 spilte kampene, mens Memphis Grizzlies har en vinnerprosent på 0.182 fra de siste 11 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi San Antonio Spurs med 0 seire hjemme, mens Memphis Grizzlies har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har San Antonio Spurs en gjennomsnittlig poengforskjell på -13.5 poeng, mens Memphis Grizzlies har en gjennomsnittlig poengforskjell på -7.4 poeng:

  • San Antonio Spurs: 110.6 gjennomsnittspoeng for, 124.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Memphis Grizzlies: 108.5 gjennomsnittspoeng for, 115.9 gjennomsnittspoeng imot

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom San Antonio Spurs og Memphis Grizzlies:

Dato Resultat
2023-03-18 San Antonio Spurs 120 – 126 Memphis Grizzlies
2023-01-12 Memphis Grizzlies 135 – 129 San Antonio Spurs
2023-01-10 Memphis Grizzlies 121 – 113 San Antonio Spurs
2022-11-10 San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom San Antonio Spurs og Memphis Grizzlies, med gjeldende lagform og plasseringer.

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom San Antonio Spurs og Memphis Grizzlies, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Spilltips

Vårt tips for kampen San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies, som spilles i NBA den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies Spilltips

Vårt tips for kampen San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies, som spilles i NBA den 2023-11-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom San Antonio Spurs og Memphis Grizzlies, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom San Antonio Spurs vs Memphis Grizzlies?

Publisert i NBA Merket med: ,