San Antonio Spurs vs Houston Rockets

San Antonio Spurs vs Houston RocketsSan Antonio SpursHouston Rockets

🏀 2023-10-19 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Houston Rockets kampsniktitt

Kampen mellom San Antonio Spurs og Houston Rockets som spilles i NBA starter kl. 01:00 GMT den 2023-10-19. Hjemmelaget kommer med 1 seire i de siste 3 spilte kampene, mens Houston Rockets har en vinnerprosent på 1 fra de siste 3 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi San Antonio Spurs med 0 seire hjemme, mens Houston Rockets har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har San Antonio Spurs en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.7 poeng, mens Houston Rockets har en gjennomsnittlig poengforskjell på 20.7 poeng:

  • San Antonio Spurs: 110 gjennomsnittspoeng for, 108.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Houston Rockets: 113.7 gjennomsnittspoeng for, 93 gjennomsnittspoeng imot

San Antonio Spurs vs Houston Rockets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom San Antonio Spurs og Houston Rockets:

Dato Resultat
2023-10-17 San Antonio Spurs 89 – 99 Houston Rockets
2023-03-06 Houston Rockets 142 – 110 San Antonio Spurs
2023-03-05 San Antonio Spurs 110 – 122 Houston Rockets
2022-12-20 Houston Rockets 105 – 124 San Antonio Spurs

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom San Antonio Spurs og Houston Rockets, med gjeldende lagform og plasseringer.

San Antonio Spurs vs Houston Rockets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom San Antonio Spurs og Houston Rockets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

San Antonio Spurs vs Houston Rockets Spilltips

Vårt tips for kampen San Antonio Spurs vs Houston Rockets, som spilles i NBA den 2023-10-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

San Antonio Spurs vs Houston Rockets Spilltips

Vårt tips for kampen San Antonio Spurs vs Houston Rockets, som spilles i NBA den 2023-10-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på San Antonio Spurs vs Houston Rockets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom San Antonio Spurs og Houston Rockets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom San Antonio Spurs vs Houston Rockets?

Publisert i NBA Merket med: ,