Sampdoria vs Hellas Verona

Sampdoria vs Hellas VeronaSampdoriaHellas Verona

⚽ 2023-03-19 – Serie A

 

Sampdoria vs Hellas Verona kampsniktitt

Kampen mellom Sampdoria og Hellas Verona spilles 2023-03-19. Denne Serie A-kampen starter 11:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager D. Stanković har 0 seire på de siste 5 kamper, mens Hellas Verona har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Sampdoria og Hellas Verona, har Sampdoria 2 seire hjemme mens Hellas Verona har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Sampdoria: n/a
  • for Hellas Verona: n/a

Sampdoria vs Hellas Verona H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Sampdoria og Hellas Verona:

Dato Resultat
2022-09-04 Hellas Verona 2 – 1 Sampdoria
2022-04-23 Hellas Verona 1 – 1 Sampdoria
2021-11-27 Sampdoria 3 – 1 Hellas Verona
2021-04-17 Sampdoria 3 – 1 Hellas Verona

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Sampdoria – Hellas Verona.

Sampdoria vs Hellas Verona Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Sampdoria vs Hellas Verona Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Sampdoria - Hellas Verona den 2023-03-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Sampdoria vs Hellas Verona Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Sampdoria - Hellas Verona den 2023-03-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Sampdoria vs Hellas Verona?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Sampdoria og Hellas Verona, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sampdoria vs Hellas Verona?

Publisert i Serie A Merket med: ,