Salernitana vs Torino

Salernitana vs TorinoSalernitanaTorino

⚽ 2023-09-18 – Serie A

 

Salernitana vs Torino kampsniktitt

Kampen mellom Salernitana og Torino spilles 2023-09-18. Denne Serie A-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Paulo Sousa har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Torino har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Salernitana og Torino, har Salernitana 0 seire hjemme mens Torino har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Salernitana: n/a
  • for Torino: n/a

Salernitana vs Torino H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Salernitana og Torino:

Dato Resultat
2023-04-16 Torino 1 – 1 Salernitana
2023-01-08 Salernitana 1 – 1 Torino
2022-04-02 Salernitana 0 – 1 Torino
2021-09-12 Torino 4 – 0 Salernitana

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Salernitana – Torino.

Salernitana vs Torino Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Salernitana vs Torino Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Salernitana - Torino den 2023-09-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Salernitana vs Torino Spilltips

Våre oddstips for Serie A-kampen Salernitana - Torino den 2023-09-18 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Salernitana vs Torino?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Salernitana og Torino, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Salernitana vs Torino?

Publisert i Serie A Merket med: ,