Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder

Sacramento Kings vs Oklahoma City ThunderSacramento KingsOklahoma City Thunder

🏀 2023-01-21 – NBA

 

Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder kampsniktitt

Kampen mellom Sacramento Kings og Oklahoma City Thunder som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-01-21. Hjemmelaget kommer med 25 seire i de siste 43 spilte kampene, mens Oklahoma City Thunder har en vinnerprosent på 0.489 fra de siste 45 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Sacramento Kings med 2 seire hjemme, mens Oklahoma City Thunder har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Sacramento Kings en gjennomsnittlig poengforskjell på 3 poeng, mens Oklahoma City Thunder har en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.2 poeng:

  • Sacramento Kings: 119.9 gjennomsnittspoeng for, 116.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Oklahoma City Thunder: 117 gjennomsnittspoeng for, 115.8 gjennomsnittspoeng imot

Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Sacramento Kings og Oklahoma City Thunder:

Dato Resultat
2022-07-14 Oklahoma City Thunder 86 – 80 Sacramento Kings
2022-03-01 Oklahoma City Thunder 110 – 131 Sacramento Kings
2022-02-06 Sacramento Kings 113 – 103 Oklahoma City Thunder
2021-12-29 Sacramento Kings 117 – 111 Oklahoma City Thunder

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Sacramento Kings og Oklahoma City Thunder, med gjeldende lagform og plasseringer.

Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Sacramento Kings og Oklahoma City Thunder, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder Spilltips

Vårt tips for kampen Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder, som spilles i NBA den 2023-01-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder Spilltips

Vårt tips for kampen Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder, som spilles i NBA den 2023-01-21, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Sacramento Kings og Oklahoma City Thunder, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sacramento Kings vs Oklahoma City Thunder?

Publisert i NBA Merket med: ,