Sacramento Kings vs Los Angeles Lakers

Sacramento Kings vs Los Angeles LakersSacramento KingsLos Angeles Lakers

🏀 2022-12-22 – NBA

 

Sacramento Kings vs Los Angeles Lakers kampsniktitt

Kampen mellom Sacramento Kings og Los Angeles Lakers som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2022-12-22. Hjemmelaget kommer med 16 seire i de siste 29 spilte kampene, mens Los Angeles Lakers har en vinnerprosent på 0.433 fra de siste 30 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Sacramento Kings med 2 seire hjemme, mens Los Angeles Lakers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Sacramento Kings en gjennomsnittlig poengforskjell på 2 poeng, mens Los Angeles Lakers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.6 poeng:

  • Sacramento Kings: 117.8 gjennomsnittspoeng for, 115.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Lakers: 115.1 gjennomsnittspoeng for, 116.7 gjennomsnittspoeng imot

Sacramento Kings vs Los Angeles Lakers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Sacramento Kings og Los Angeles Lakers:

Dato Resultat
2022-11-12 Los Angeles Lakers 114 – 120 Sacramento Kings
2022-10-15 Sacramento Kings 133 – 86 Los Angeles Lakers
2022-10-04 Los Angeles Lakers 75 – 105 Sacramento Kings
2022-01-13 Sacramento Kings 125 – 116 Los Angeles Lakers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Sacramento Kings og Los Angeles Lakers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Sacramento Kings vs Los Angeles Lakers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Sacramento Kings og Los Angeles Lakers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Sacramento Kings vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen Sacramento Kings vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2022-12-22, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Sacramento Kings vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen Sacramento Kings vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2022-12-22, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Sacramento Kings vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Sacramento Kings og Los Angeles Lakers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sacramento Kings vs Los Angeles Lakers?

Publisert i NBA Merket med: ,