Sacramento Kings vs Golden State Warriors

Sacramento Kings vs Golden State WarriorsSacramento KingsGolden State Warriors

🏀 2023-10-16 – NBA

 

Sacramento Kings vs Golden State Warriors kampsniktitt

Kampen mellom Sacramento Kings og Golden State Warriors som spilles i NBA starter kl. 02:30 GMT den 2023-10-16. Hjemmelaget kommer med 0 seire i de siste 2 spilte kampene, mens Golden State Warriors har en vinnerprosent på 1 fra de siste 2 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Sacramento Kings med 0 seire hjemme, mens Golden State Warriors har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Sacramento Kings en gjennomsnittlig poengforskjell på -10.5 poeng, mens Golden State Warriors har en gjennomsnittlig poengforskjell på 10.5 poeng:

  • Sacramento Kings: 100 gjennomsnittspoeng for, 110.5 gjennomsnittspoeng imot
  • Golden State Warriors: 127 gjennomsnittspoeng for, 116.5 gjennomsnittspoeng imot

Sacramento Kings vs Golden State Warriors H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Sacramento Kings og Golden State Warriors:

Dato Resultat
2023-04-30 Sacramento Kings 100 – 120 Golden State Warriors
2023-04-29 Golden State Warriors 99 – 118 Sacramento Kings
2023-04-27 Sacramento Kings 116 – 123 Golden State Warriors
2023-04-23 Golden State Warriors 126 – 125 Sacramento Kings

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Sacramento Kings og Golden State Warriors, med gjeldende lagform og plasseringer.

Sacramento Kings vs Golden State Warriors Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Sacramento Kings og Golden State Warriors, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Sacramento Kings vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Sacramento Kings vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2023-10-16, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Sacramento Kings vs Golden State Warriors Spilltips

Vårt tips for kampen Sacramento Kings vs Golden State Warriors, som spilles i NBA den 2023-10-16, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Sacramento Kings vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Sacramento Kings og Golden State Warriors, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Sacramento Kings vs Golden State Warriors?

Publisert i NBA Merket med: ,