Rosenborg vs Stabæk

Rosenborg vs StabækRosenborgStabæk

⚽ 2023-10-22 – Eliteserien

 

Rosenborg vs Stabæk kampsniktitt

Kampen mellom Rosenborg og Stabæk spilles 2023-10-22. Denne Eliteserien-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager S. Maalen har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Stabæk har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Rosenborg og Stabæk, har Rosenborg 1 seire hjemme mens Stabæk har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Rosenborg: n/a
  • for Stabæk: n/a

Rosenborg vs Stabæk H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Rosenborg og Stabæk:

Dato Resultat
2023-06-11 Stabæk 2 – 2 Rosenborg
2021-12-05 Stabæk 1 – 3 Rosenborg
2021-05-30 Rosenborg 4 – 2 Stabæk
2020-08-30 Rosenborg 2 – 2 Stabæk

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Rosenborg – Stabæk.

Rosenborg vs Stabæk Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Rosenborg vs Stabæk Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Rosenborg - Stabæk den 2023-10-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Rosenborg vs Stabæk Spilltips

Våre oddstips for Eliteserien-kampen Rosenborg - Stabæk den 2023-10-22 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Rosenborg vs Stabæk?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Rosenborg og Stabæk, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Rosenborg vs Stabæk?

Publisert i Eliteserien Merket med: ,