Red Star Belgrade vs Young Boys

Red Star Belgrade vs Young BoysRed Star BelgradeYoung Boys

⚽ 2023-10-04 – Meisterligaen

 

Red Star Belgrade vs Young Boys kampsniktitt

Kampen mellom Red Star Belgrade og Young Boys spilles 2023-10-04. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager B. Bakhar har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Young Boys har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Red Star Belgrade og Young Boys, har Red Star Belgrade 0 seire hjemme mens Young Boys har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Red Star Belgrade: O. Bukari(1 goals/match);
  • for Young Boys: n/a

Red Star Belgrade vs Young Boys H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Red Star Belgrade og Young Boys:

Dato Resultat
2019-08-27 Red Star Belgrade 1 – 1 Young Boys
2019-08-21 Young Boys 2 – 2 Red Star Belgrade
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Red Star Belgrade – Young Boys.

Red Star Belgrade vs Young Boys Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Red Star Belgrade vs Young Boys Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Red Star Belgrade - Young Boys den 2023-10-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Red Star Belgrade vs Young Boys Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen Red Star Belgrade - Young Boys den 2023-10-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Red Star Belgrade vs Young Boys?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Red Star Belgrade og Young Boys, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Red Star Belgrade vs Young Boys?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,