Real Valladolid vs Sevilla

Real Valladolid vs SevillaReal ValladolidSevilla

⚽ 2023-05-14 – La Liga

 

Real Valladolid vs Sevilla kampsniktitt

Kampen mellom Real Valladolid og Sevilla spilles 2023-05-14. Denne La Liga-kampen starter 16:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Sevilla har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Real Valladolid og Sevilla, har Real Valladolid 0 seire hjemme mens Sevilla har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Real Valladolid: n/a
  • for Sevilla: n/a

Real Valladolid vs Sevilla H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Real Valladolid og Sevilla:

Dato Resultat
2022-08-19 Sevilla 1 – 1 Real Valladolid
2021-03-20 Real Valladolid 1 – 1 Sevilla
2020-12-19 Sevilla 1 – 1 Real Valladolid
2020-06-26 Sevilla 1 – 1 Real Valladolid

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Real Valladolid – Sevilla.

Real Valladolid vs Sevilla Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Real Valladolid vs Sevilla Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Real Valladolid - Sevilla den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Real Valladolid vs Sevilla Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Real Valladolid - Sevilla den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Real Valladolid vs Sevilla?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Real Valladolid og Sevilla, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Real Valladolid vs Sevilla?

Publisert i La Liga Merket med: ,