Real Sociedad vs Girona

Real Sociedad vs GironaReal SociedadGirona

⚽ 2023-05-13 – La Liga

 

Real Sociedad vs Girona kampsniktitt

Kampen mellom Real Sociedad og Girona spilles 2023-05-13. Denne La Liga-kampen starter 12:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Imanol Alguacil har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Girona har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Real Sociedad og Girona, har Real Sociedad 1 seire hjemme mens Girona har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Real Sociedad: n/a
  • for Girona: n/a

Real Sociedad vs Girona H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Real Sociedad og Girona:

Dato Resultat
2022-10-02 Girona 3 – 5 Real Sociedad
2019-02-25 Girona 0 – 0 Real Sociedad
2018-10-22 Real Sociedad 0 – 0 Girona
2018-04-08 Real Sociedad 5 – 0 Girona

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Real Sociedad – Girona.

Real Sociedad vs Girona Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Real Sociedad vs Girona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Real Sociedad - Girona den 2023-05-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Real Sociedad vs Girona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Real Sociedad - Girona den 2023-05-13 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Real Sociedad vs Girona?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Real Sociedad og Girona, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Real Sociedad vs Girona?

Publisert i La Liga Merket med: ,