Real Madrid vs Osasuna

Real Madrid vs OsasunaReal MadridOsasuna

⚽ 2023-10-07 – La Liga

 

Real Madrid vs Osasuna kampsniktitt

Kampen mellom Real Madrid og Osasuna spilles 2023-10-07. Denne La Liga-kampen starter 14:15 GMT. Hjemmelaget ledet av manager C. Ancelotti har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Osasuna har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Real Madrid og Osasuna, har Real Madrid 1 seire hjemme mens Osasuna har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Real Madrid: J. Bellingham(0.86 goals/match);
  • for Osasuna: n/a

Real Madrid vs Osasuna H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Real Madrid og Osasuna:

Dato Resultat
2023-05-06 Real Madrid 2 – 1 Osasuna
2023-02-18 Osasuna 0 – 2 Real Madrid
2022-10-02 Real Madrid 1 – 1 Osasuna
2022-04-20 Osasuna 1 – 3 Real Madrid

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Real Madrid – Osasuna.

Real Madrid vs Osasuna Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Real Madrid vs Osasuna Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Real Madrid - Osasuna den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Real Madrid vs Osasuna Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Real Madrid - Osasuna den 2023-10-07 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Real Madrid vs Osasuna?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Real Madrid og Osasuna, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Real Madrid vs Osasuna?

Publisert i La Liga Merket med: ,