Real Madrid vs Olimpia Milano

Real Madrid vs Olimpia MilanoReal MadridOlimpia Milano

🏀 2023-10-19 – Euroleague

 

Real Madrid vs Olimpia Milano kampsniktitt

Kampen mellom Real Madrid og Olimpia Milano som spilles i Euroleague starter kl. 18:45 GMT den 2023-10-19. Hjemmelaget kommer med 5 seire i de siste 5 spilte kampene, mens Olimpia Milano har en vinnerprosent på 0.667 fra de siste 3 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Real Madrid med 2 seire hjemme, mens Olimpia Milano har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Real Madrid en gjennomsnittlig poengforskjell på 15.4 poeng, mens Olimpia Milano har en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.7 poeng:

  • Real Madrid: 96.0 gjennomsnittspoeng for, 80.6 gjennomsnittspoeng imot
  • Olimpia Milano: 77.7 gjennomsnittspoeng for, 75.0 gjennomsnittspoeng imot

Real Madrid vs Olimpia Milano H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Real Madrid og Olimpia Milano:

Dato Resultat
2023-03-16 Real Madrid 91 – 87 Olimpia Milano
2022-11-03 Olimpia Milano 77 – 83 Real Madrid
2022-03-10 Real Madrid 92 – 88 Olimpia Milano
2021-12-16 Olimpia Milano 73 – 75 Real Madrid

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Real Madrid og Olimpia Milano, med gjeldende lagform og plasseringer.

Real Madrid vs Olimpia Milano Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Real Madrid og Olimpia Milano, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Real Madrid vs Olimpia Milano Spilltips

Vårt tips for kampen Real Madrid vs Olimpia Milano, som spilles i Euroleague den 2023-10-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Real Madrid vs Olimpia Milano Spilltips

Vårt tips for kampen Real Madrid vs Olimpia Milano, som spilles i Euroleague den 2023-10-19, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Real Madrid vs Olimpia Milano?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Real Madrid og Olimpia Milano, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Real Madrid vs Olimpia Milano?

Publisert i Euroleague Merket med: ,