Real Betis vs Sparta Prague

Real Betis vs Sparta PragueReal BetisSparta Prague

⚽ 2023-10-05 – Europaligaen

 

Real Betis vs Sparta Prague kampsniktitt

Kampen mellom Real Betis og Sparta Prague spilles 2023-10-05. Denne Europaligaen-kampen starter 16:45 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Pellegrini har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Sparta Prague har 4 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Real Betis og Sparta Prague, har Real Betis 0 seire hjemme mens Sparta Prague har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Real Betis: n/a
  • for Sparta Prague: L. Krejčí(1 goals/match);M. Vitík(1 goals/match);

Real Betis vs Sparta Prague H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Real Betis og Sparta Prague:

Dato Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Real Betis – Sparta Prague.

Real Betis vs Sparta Prague Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Real Betis vs Sparta Prague Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Real Betis - Sparta Prague den 2023-10-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Real Betis vs Sparta Prague Spilltips

Våre oddstips for Europaligaen-kampen Real Betis - Sparta Prague den 2023-10-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Real Betis vs Sparta Prague?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Real Betis og Sparta Prague, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Real Betis vs Sparta Prague?

Publisert i Europaligaen Merket med: ,