Real Betis vs Osasuna

Real Betis vs OsasunaReal BetisOsasuna

⚽ 2023-10-29 – La Liga

 

Real Betis vs Osasuna kampsniktitt

Kampen mellom Real Betis og Osasuna spilles 2023-10-29. Denne La Liga-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Pellegrini har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Osasuna har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Real Betis og Osasuna, har Real Betis 2 seire hjemme mens Osasuna har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Real Betis: n/a
  • for Osasuna: n/a

Real Betis vs Osasuna H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Real Betis og Osasuna:

Dato Resultat
2023-04-22 Osasuna 3 – 2 Real Betis
2023-01-18 Real Betis 2 – 2 Osasuna
2022-08-26 Real Betis 1 – 0 Osasuna
2022-04-03 Real Betis 4 – 1 Osasuna

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Real Betis – Osasuna.

Real Betis vs Osasuna Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Real Betis vs Osasuna Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Real Betis - Osasuna den 2023-10-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Real Betis vs Osasuna Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Real Betis - Osasuna den 2023-10-29 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Real Betis vs Osasuna?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Real Betis og Osasuna, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Real Betis vs Osasuna?

Publisert i La Liga Merket med: ,