RB Leipzig vs Werder Bremen

RB Leipzig vs Werder BremenRB LeipzigWerder Bremen

⚽ 2023-05-14 – Bundesliga

 

RB Leipzig vs Werder Bremen kampsniktitt

Kampen mellom RB Leipzig og Werder Bremen spilles 2023-05-14. Denne Bundesliga-kampen starter 15:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Rose har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Werder Bremen har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom RB Leipzig og Werder Bremen, har RB Leipzig 1 seire hjemme mens Werder Bremen har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for RB Leipzig: n/a
  • for Werder Bremen: n/a

RB Leipzig vs Werder Bremen H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom RB Leipzig og Werder Bremen:

Dato Resultat
2022-11-12 Werder Bremen 1 – 2 RB Leipzig
2021-04-30 Werder Bremen 1 – 2 RB Leipzig
2021-04-10 Werder Bremen 1 – 4 RB Leipzig
2020-12-12 RB Leipzig 2 – 0 Werder Bremen

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for RB Leipzig – Werder Bremen.

RB Leipzig vs Werder Bremen Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

RB Leipzig vs Werder Bremen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen RB Leipzig - Werder Bremen den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

RB Leipzig vs Werder Bremen Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen RB Leipzig - Werder Bremen den 2023-05-14 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på RB Leipzig vs Werder Bremen?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom RB Leipzig og Werder Bremen, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom RB Leipzig vs Werder Bremen?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,