RB Leipzig vs Stuttgart

RB Leipzig vs StuttgartRB LeipzigStuttgart

⚽ 2023-01-27 – Bundesliga

 

RB Leipzig vs Stuttgart kampsniktitt

Kampen mellom RB Leipzig og Stuttgart spilles 2023-01-27. Denne Bundesliga-kampen starter 19:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Rose har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Stuttgart har 1 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom RB Leipzig og Stuttgart, har RB Leipzig 2 seire hjemme mens Stuttgart har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for RB Leipzig: n/a
  • for Stuttgart: n/a

RB Leipzig vs Stuttgart H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom RB Leipzig og Stuttgart:

Dato Resultat
2022-08-07 Stuttgart 1 – 1 RB Leipzig
2022-01-15 Stuttgart 0 – 2 RB Leipzig
2021-08-20 RB Leipzig 4 – 0 Stuttgart
2021-04-25 RB Leipzig 2 – 0 Stuttgart

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for RB Leipzig – Stuttgart.

RB Leipzig vs Stuttgart Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

RB Leipzig vs Stuttgart Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen RB Leipzig - Stuttgart den 2023-01-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

RB Leipzig vs Stuttgart Spilltips

Våre oddstips for Bundesliga-kampen RB Leipzig - Stuttgart den 2023-01-27 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på RB Leipzig vs Stuttgart?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom RB Leipzig og Stuttgart, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom RB Leipzig vs Stuttgart?

Publisert i Bundesliga Merket med: ,