RB Leipzig vs Manchester City

RB Leipzig vs Manchester CityRB LeipzigManchester City

⚽ 2023-10-04 – Meisterligaen

 

RB Leipzig vs Manchester City kampsniktitt

Kampen mellom RB Leipzig og Manchester City spilles 2023-10-04. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager M. Rose har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Manchester City har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom RB Leipzig og Manchester City, har RB Leipzig 1 seire hjemme mens Manchester City har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for RB Leipzig: X. Schlager(1 goals/match);M. Simakan(1 goals/match);B. Šeško(1 goals/match);
  • for Manchester City: Rodri(1 goals/match);J. Álvarez(2 goals/match);

RB Leipzig vs Manchester City H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom RB Leipzig og Manchester City:

Dato Resultat
2023-03-14 Manchester City 7 – 0 RB Leipzig
2023-02-22 RB Leipzig 1 – 1 Manchester City
2021-12-07 RB Leipzig 2 – 1 Manchester City
2021-09-15 Manchester City 6 – 3 RB Leipzig

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for RB Leipzig – Manchester City.

RB Leipzig vs Manchester City Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

RB Leipzig vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen RB Leipzig - Manchester City den 2023-10-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

RB Leipzig vs Manchester City Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen RB Leipzig - Manchester City den 2023-10-04 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på RB Leipzig vs Manchester City?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom RB Leipzig og Manchester City, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom RB Leipzig vs Manchester City?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,