Rayo Vallecano vs Villarreal

Rayo Vallecano vs VillarrealRayo VallecanoVillarreal

⚽ 2023-09-24 – La Liga

 

Rayo Vallecano vs Villarreal kampsniktitt

Kampen mellom Rayo Vallecano og Villarreal spilles 2023-09-24. Denne La Liga-kampen starter 14:15 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Francisco har 3 seire på de siste 5 kamper, mens Villarreal har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Rayo Vallecano og Villarreal, har Rayo Vallecano 1 seire hjemme mens Villarreal har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Rayo Vallecano: n/a
  • for Villarreal: n/a

Rayo Vallecano vs Villarreal H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Rayo Vallecano og Villarreal:

Dato Resultat
2023-05-28 Rayo Vallecano 2 – 1 Villarreal
2023-01-30 Villarreal 0 – 1 Rayo Vallecano
2022-05-12 Rayo Vallecano 1 – 5 Villarreal
2021-12-12 Villarreal 2 – 0 Rayo Vallecano

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Rayo Vallecano – Villarreal.

Rayo Vallecano vs Villarreal Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Rayo Vallecano vs Villarreal Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Rayo Vallecano - Villarreal den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Rayo Vallecano vs Villarreal Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Rayo Vallecano - Villarreal den 2023-09-24 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Rayo Vallecano vs Villarreal?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Rayo Vallecano og Villarreal, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Rayo Vallecano vs Villarreal?

Publisert i La Liga Merket med: ,