Rayo Vallecano vs Girona

Rayo Vallecano vs GironaRayo VallecanoGirona

⚽ 2023-11-11 – La Liga

 

Rayo Vallecano vs Girona kampsniktitt

Kampen mellom Rayo Vallecano og Girona spilles 2023-11-11. Denne La Liga-kampen starter 13:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Francisco har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Girona har 5 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Rayo Vallecano og Girona, har Rayo Vallecano 0 seire hjemme mens Girona har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Rayo Vallecano: n/a
  • for Girona: n/a

Rayo Vallecano vs Girona H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Rayo Vallecano og Girona:

Dato Resultat
2023-03-18 Rayo Vallecano 2 – 2 Girona
2022-12-29 Girona 2 – 2 Rayo Vallecano
2022-01-15 Girona 1 – 2 Rayo Vallecano
2021-06-20 Girona 0 – 2 Rayo Vallecano

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Rayo Vallecano – Girona.

Rayo Vallecano vs Girona Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Rayo Vallecano vs Girona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Rayo Vallecano - Girona den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Rayo Vallecano vs Girona Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Rayo Vallecano - Girona den 2023-11-11 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Rayo Vallecano vs Girona?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Rayo Vallecano og Girona, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Rayo Vallecano vs Girona?

Publisert i La Liga Merket med: ,