Randers vs FC Copenhagen

Randers vs FC CopenhagenRandersFC Copenhagen

⚽ 2023-11-05 – Superliga

 

Randers vs FC Copenhagen kampsniktitt

Kampen mellom Randers og FC Copenhagen spilles 2023-11-05. Denne Superliga-kampen starter 15:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager R. Bertelsen har 1 seire på de siste 5 kamper, mens FC Copenhagen har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Randers og FC Copenhagen, har Randers 0 seire hjemme mens FC Copenhagen har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Randers: n/a
  • for FC Copenhagen: n/a

Randers vs FC Copenhagen H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Randers og FC Copenhagen:

Dato Resultat
2023-08-05 FC Copenhagen 4 – 0 Randers
2023-06-04 FC Copenhagen 1 – 1 Randers
2022-10-29 Randers 0 – 2 FC Copenhagen
2022-08-12 FC Copenhagen 1 – 3 Randers

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Randers – FC Copenhagen.

Randers vs FC Copenhagen Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Randers vs FC Copenhagen Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Randers - FC Copenhagen den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Randers vs FC Copenhagen Spilltips

Våre oddstips for Superliga-kampen Randers - FC Copenhagen den 2023-11-05 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Randers vs FC Copenhagen?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Randers og FC Copenhagen, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Randers vs FC Copenhagen?

Publisert i Superliga Merket med: ,