PSV vs Rangers

PSV vs RangersPSVRangers

⚽ 2023-08-30 – Meisterligaen

 

PSV vs Rangers kampsniktitt

Kampen mellom PSV og Rangers spilles 2023-08-30. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager P. Bosz har 4 seire på de siste 5 kamper, mens Rangers har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom PSV og Rangers, har PSV 0 seire hjemme mens Rangers har 1 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for PSV: L. de Jong(1.5 goals/match);
  • for Rangers: J. Tavernier(1 goals/match);

PSV vs Rangers H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom PSV og Rangers:

Dato Resultat
2023-08-22 Rangers 2 – 2 PSV
2022-08-24 PSV 0 – 1 Rangers
2022-08-16 Rangers 2 – 2 PSV
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for PSV – Rangers.

PSV vs Rangers Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

PSV vs Rangers Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen PSV - Rangers den 2023-08-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

PSV vs Rangers Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen PSV - Rangers den 2023-08-30 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på PSV vs Rangers?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom PSV og Rangers, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom PSV vs Rangers?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,