PSG vs Borussia Dortmund

PSG vs Borussia DortmundPSGBorussia Dortmund

⚽ 2023-09-19 – Meisterligaen

 

PSG vs Borussia Dortmund kampsniktitt

Kampen mellom PSG og Borussia Dortmund spilles 2023-09-19. Denne Meisterligaen-kampen starter 19:00 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Luis Enrique har 2 seire på de siste 5 kamper, mens Borussia Dortmund har 3 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom PSG og Borussia Dortmund, har PSG 1 seire hjemme mens Borussia Dortmund har 0 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for PSG: n/a
  • for Borussia Dortmund: n/a

PSG vs Borussia Dortmund H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom PSG og Borussia Dortmund:

Dato Resultat
2020-03-11 PSG 2 – 0 Borussia Dortmund
2020-02-18 Borussia Dortmund 2 – 1 PSG
n/a n/a
n/a n/a

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for PSG – Borussia Dortmund.

PSG vs Borussia Dortmund Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

PSG vs Borussia Dortmund Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen PSG - Borussia Dortmund den 2023-09-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

PSG vs Borussia Dortmund Spilltips

Våre oddstips for Meisterligaen-kampen PSG - Borussia Dortmund den 2023-09-19 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på PSG vs Borussia Dortmund?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom PSG og Borussia Dortmund, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

unibet www.unibet.com - -
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom PSG vs Borussia Dortmund?

Publisert i Meisterligaen Merket med: ,