Portland Trail Blazers vs Washington Wizards

Portland Trail Blazers vs Washington WizardsPortland Trail BlazersWashington Wizards

🏀 2023-02-15 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og Washington Wizards som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-02-15. Hjemmelaget kommer med 27 seire i de siste 56 spilte kampene, mens Washington Wizards har en vinnerprosent på 0.473 fra de siste 55 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 1 seire hjemme, mens Washington Wizards har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.1 poeng, mens Washington Wizards har en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.1 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 114.9 gjennomsnittspoeng for, 114.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Washington Wizards: 113.2 gjennomsnittspoeng for, 113.3 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og Washington Wizards:

Dato Resultat
2023-02-04 Washington Wizards 116 – 124 Portland Trail Blazers
2022-03-13 Portland Trail Blazers 127 – 118 Washington Wizards
2022-01-16 Washington Wizards 110 – 115 Portland Trail Blazers
2021-02-21 Portland Trail Blazers 111 – 118 Washington Wizards

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og Washington Wizards, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og Washington Wizards, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2023-02-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs Washington Wizards Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Washington Wizards, som spilles i NBA den 2023-02-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og Washington Wizards, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs Washington Wizards?

Publisert i NBA Merket med: ,