Portland Trail Blazers vs Orlando Magic

Portland Trail Blazers vs Orlando MagicPortland Trail BlazersOrlando Magic

🏀 2023-10-28 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og Orlando Magic som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2023-10-28. Hjemmelaget kommer med 0 seire i de siste 1 spilte kampene, mens Orlando Magic har en vinnerprosent på 1 fra de siste 1 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 0 seire hjemme, mens Orlando Magic har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på -12 poeng, mens Orlando Magic har en gjennomsnittlig poengforskjell på 30 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 111 gjennomsnittspoeng for, 123 gjennomsnittspoeng imot
  • Orlando Magic: 116 gjennomsnittspoeng for, 86 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og Orlando Magic:

Dato Resultat
2023-07-14 Orlando Magic 71 – 88 Portland Trail Blazers
2023-03-05 Orlando Magic 119 – 122 Portland Trail Blazers
2023-01-11 Portland Trail Blazers 106 – 109 Orlando Magic
2022-02-09 Portland Trail Blazers 95 – 113 Orlando Magic

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og Orlando Magic, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og Orlando Magic, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Orlando Magic, som spilles i NBA den 2023-10-28, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs Orlando Magic Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Orlando Magic, som spilles i NBA den 2023-10-28, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs Orlando Magic?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og Orlando Magic, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs Orlando Magic?

Publisert i NBA Merket med: ,