Portland Trail Blazers vs New York Knicks

Portland Trail Blazers vs New York KnicksPortland Trail BlazersNew York Knicks

🏀 2023-03-15 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs New York Knicks kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og New York Knicks som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2023-03-15. Hjemmelaget kommer med 31 seire i de siste 68 spilte kampene, mens New York Knicks har en vinnerprosent på 0.571 fra de siste 70 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 1 seire hjemme, mens New York Knicks har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.2 poeng, mens New York Knicks har en gjennomsnittlig poengforskjell på 2.7 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 114.6 gjennomsnittspoeng for, 115.8 gjennomsnittspoeng imot
  • New York Knicks: 115 gjennomsnittspoeng for, 112.3 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs New York Knicks H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og New York Knicks:

Dato Resultat
2022-11-26 New York Knicks – Portland Trail Blazers
2022-07-17 New York Knicks 77 – 85 Portland Trail Blazers
2022-07-12 Portland Trail Blazers 88 – 77 New York Knicks
2022-03-17 New York Knicks 128 – 98 Portland Trail Blazers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og New York Knicks, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs New York Knicks Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og New York Knicks, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs New York Knicks Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs New York Knicks, som spilles i NBA den 2023-03-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs New York Knicks Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs New York Knicks, som spilles i NBA den 2023-03-15, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs New York Knicks?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og New York Knicks, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs New York Knicks?

Publisert i NBA Merket med: ,