Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies

Portland Trail Blazers vs Memphis GrizzliesPortland Trail BlazersMemphis Grizzlies

🏀 2023-11-06 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og Memphis Grizzlies som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2023-11-06. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 6 spilte kampene, mens Memphis Grizzlies har en vinnerprosent på 0 fra de siste 6 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 1 seire hjemme, mens Memphis Grizzlies har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på -4.3 poeng, mens Memphis Grizzlies har en gjennomsnittlig poengforskjell på -9.8 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 105 gjennomsnittspoeng for, 109.3 gjennomsnittspoeng imot
  • Memphis Grizzlies: 107.7 gjennomsnittspoeng for, 117.5 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og Memphis Grizzlies:

Dato Resultat
2023-11-04 Portland Trail Blazers 115 – 113 Memphis Grizzlies
2023-04-05 Memphis Grizzlies 119 – 109 Portland Trail Blazers
2023-02-02 Memphis Grizzlies 112 – 122 Portland Trail Blazers
2022-11-03 Portland Trail Blazers 106 – 111 Memphis Grizzlies

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og Memphis Grizzlies, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og Memphis Grizzlies, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies, som spilles i NBA den 2023-11-06, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies, som spilles i NBA den 2023-11-06, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og Memphis Grizzlies, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs Memphis Grizzlies?

Publisert i NBA Merket med: ,