Portland Trail Blazers vs Los Angeles Lakers

Portland Trail Blazers vs Los Angeles LakersPortland Trail BlazersLos Angeles Lakers

🏀 2023-11-18 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Lakers kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og Los Angeles Lakers som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-11-18. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 11 spilte kampene, mens Los Angeles Lakers har en vinnerprosent på 0.5 fra de siste 12 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 1 seire hjemme, mens Los Angeles Lakers har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på -7 poeng, mens Los Angeles Lakers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -3.1 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 104.7 gjennomsnittspoeng for, 111.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Lakers: 112.8 gjennomsnittspoeng for, 115.9 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Lakers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og Los Angeles Lakers:

Dato Resultat
2023-11-13 Los Angeles Lakers 116 – 110 Portland Trail Blazers
2023-02-14 Portland Trail Blazers 127 – 115 Los Angeles Lakers
2023-01-23 Portland Trail Blazers 112 – 121 Los Angeles Lakers
2022-12-01 Los Angeles Lakers 128 – 109 Portland Trail Blazers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og Los Angeles Lakers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Lakers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og Los Angeles Lakers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2023-11-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2023-11-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og Los Angeles Lakers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs Los Angeles Lakers?

Publisert i NBA Merket med: ,