Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers

Portland Trail Blazers vs Los Angeles ClippersPortland Trail BlazersLos Angeles Clippers

🏀 2023-03-20 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og Los Angeles Clippers som spilles i NBA starter kl. 02:00 GMT den 2023-03-20. Hjemmelaget kommer med 31 seire i de siste 70 spilte kampene, mens Los Angeles Clippers har en vinnerprosent på 0.529 fra de siste 70 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 0 seire hjemme, mens Los Angeles Clippers har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.7 poeng, mens Los Angeles Clippers har en gjennomsnittlig poengforskjell på 0.1 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 114.4 gjennomsnittspoeng for, 116.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Clippers: 112.8 gjennomsnittspoeng for, 112.7 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og Los Angeles Clippers:

Dato Resultat
2022-11-30 Portland Trail Blazers 112 – 118 Los Angeles Clippers
2022-10-04 Los Angeles Clippers 102 – 97 Portland Trail Blazers
2021-12-07 Portland Trail Blazers 90 – 102 Los Angeles Clippers
2021-11-10 Los Angeles Clippers 117 – 109 Portland Trail Blazers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og Los Angeles Clippers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og Los Angeles Clippers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2023-03-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers, som spilles i NBA den 2023-03-20, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og Los Angeles Clippers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs Los Angeles Clippers?

Publisert i NBA Merket med: ,