Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets

Portland Trail Blazers vs Denver NuggetsPortland Trail BlazersDenver Nuggets

🏀 2022-12-09 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og Denver Nuggets som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2022-12-09. Hjemmelaget kommer med 13 seire i de siste 24 spilte kampene, mens Denver Nuggets har en vinnerprosent på 0.583 fra de siste 24 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 2 seire hjemme, mens Denver Nuggets har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.7 poeng, mens Denver Nuggets har en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.1 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 110.3 gjennomsnittspoeng for, 111 gjennomsnittspoeng imot
  • Denver Nuggets: 114.8 gjennomsnittspoeng for, 113.7 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og Denver Nuggets:

Dato Resultat
2022-10-25 Portland Trail Blazers 135 – 110 Denver Nuggets
2022-02-28 Portland Trail Blazers 92 – 124 Denver Nuggets
2022-01-14 Denver Nuggets 140 – 108 Portland Trail Blazers
2021-11-24 Portland Trail Blazers 119 – 100 Denver Nuggets

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og Denver Nuggets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og Denver Nuggets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets, som spilles i NBA den 2022-12-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets, som spilles i NBA den 2022-12-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og Denver Nuggets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs Denver Nuggets?

Publisert i NBA Merket med: ,