Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers

Portland Trail Blazers vs Cleveland CavaliersPortland Trail BlazersCleveland Cavaliers

🏀 2023-11-16 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og Cleveland Cavaliers som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-11-16. Hjemmelaget kommer med 3 seire i de siste 9 spilte kampene, mens Cleveland Cavaliers har en vinnerprosent på 0.4 fra de siste 10 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 0 seire hjemme, mens Cleveland Cavaliers har 2 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på -5.3 poeng, mens Cleveland Cavaliers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -3.2 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 106.4 gjennomsnittspoeng for, 111.7 gjennomsnittspoeng imot
  • Cleveland Cavaliers: 110.7 gjennomsnittspoeng for, 113.9 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og Cleveland Cavaliers:

Dato Resultat
2023-01-13 Portland Trail Blazers 113 – 119 Cleveland Cavaliers
2022-11-24 Cleveland Cavaliers 114 – 96 Portland Trail Blazers
2022-01-08 Portland Trail Blazers 101 – 114 Cleveland Cavaliers
2021-11-04 Cleveland Cavaliers 107 – 104 Portland Trail Blazers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og Cleveland Cavaliers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og Cleveland Cavaliers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-11-16, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers, som spilles i NBA den 2023-11-16, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og Cleveland Cavaliers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs Cleveland Cavaliers?

Publisert i NBA Merket med: ,