Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets

Portland Trail Blazers vs Charlotte HornetsPortland Trail BlazersCharlotte Hornets

🏀 2022-12-27 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og Charlotte Hornets som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2022-12-27. Hjemmelaget kommer med 17 seire i de siste 33 spilte kampene, mens Charlotte Hornets har en vinnerprosent på 0.273 fra de siste 33 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 1 seire hjemme, mens Charlotte Hornets har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på 0 poeng, mens Charlotte Hornets har en gjennomsnittlig poengforskjell på -6.8 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 112 gjennomsnittspoeng for, 112 gjennomsnittspoeng imot
  • Charlotte Hornets: 111.3 gjennomsnittspoeng for, 118.1 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og Charlotte Hornets:

Dato Resultat
2022-11-10 Charlotte Hornets 95 – 105 Portland Trail Blazers
2021-12-18 Portland Trail Blazers 125 – 116 Charlotte Hornets
2021-11-01 Charlotte Hornets 125 – 113 Portland Trail Blazers
2021-08-08 Charlotte Hornets 86 – 93 Portland Trail Blazers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og Charlotte Hornets, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og Charlotte Hornets, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets, som spilles i NBA den 2022-12-27, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets, som spilles i NBA den 2022-12-27, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og Charlotte Hornets, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs Charlotte Hornets?

Publisert i NBA Merket med: ,