Portland Trail Blazers vs Boston Celtics

Portland Trail Blazers vs Boston CelticsPortland Trail BlazersBoston Celtics

🏀 2023-03-18 – NBA

 

Portland Trail Blazers vs Boston Celtics kampsniktitt

Kampen mellom Portland Trail Blazers og Boston Celtics som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2023-03-18. Hjemmelaget kommer med 31 seire i de siste 69 spilte kampene, mens Boston Celtics har en vinnerprosent på 0.686 fra de siste 70 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Portland Trail Blazers med 0 seire hjemme, mens Boston Celtics har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Portland Trail Blazers en gjennomsnittlig poengforskjell på -1.5 poeng, mens Boston Celtics har en gjennomsnittlig poengforskjell på 5.3 poeng:

  • Portland Trail Blazers: 114.4 gjennomsnittspoeng for, 115.9 gjennomsnittspoeng imot
  • Boston Celtics: 117.5 gjennomsnittspoeng for, 112.2 gjennomsnittspoeng imot

Portland Trail Blazers vs Boston Celtics H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Portland Trail Blazers og Boston Celtics:

Dato Resultat
2023-03-09 Boston Celtics 115 – 93 Portland Trail Blazers
2022-01-22 Boston Celtics 105 – 109 Portland Trail Blazers
2021-12-05 Portland Trail Blazers 117 – 145 Boston Celtics
2021-05-03 Boston Celtics 119 – 129 Portland Trail Blazers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Portland Trail Blazers og Boston Celtics, med gjeldende lagform og plasseringer.

Portland Trail Blazers vs Boston Celtics Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Portland Trail Blazers og Boston Celtics, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Portland Trail Blazers vs Boston Celtics Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Boston Celtics, som spilles i NBA den 2023-03-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Portland Trail Blazers vs Boston Celtics Spilltips

Vårt tips for kampen Portland Trail Blazers vs Boston Celtics, som spilles i NBA den 2023-03-18, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Portland Trail Blazers vs Boston Celtics?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Portland Trail Blazers og Boston Celtics, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Portland Trail Blazers vs Boston Celtics?

Publisert i NBA Merket med: ,