Phoenix Suns vs San Antonio Spurs

Phoenix Suns vs San Antonio SpursPhoenix SunsSan Antonio Spurs

🏀 2023-11-01 – NBA

 

Phoenix Suns vs San Antonio Spurs kampsniktitt

Kampen mellom Phoenix Suns og San Antonio Spurs som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2023-11-01. Hjemmelaget kommer med 2 seire i de siste 3 spilte kampene, mens San Antonio Spurs har en vinnerprosent på 0.333 fra de siste 3 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Phoenix Suns med 2 seire hjemme, mens San Antonio Spurs har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Phoenix Suns en gjennomsnittlig poengforskjell på 7 poeng, mens San Antonio Spurs har en gjennomsnittlig poengforskjell på -14.4 poeng:

  • Phoenix Suns: 109.7 gjennomsnittspoeng for, 102.7 gjennomsnittspoeng imot
  • San Antonio Spurs: 109.3 gjennomsnittspoeng for, 123.7 gjennomsnittspoeng imot

Phoenix Suns vs San Antonio Spurs H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Phoenix Suns og San Antonio Spurs:

Dato Resultat
2023-04-05 Phoenix Suns 115 – 94 San Antonio Spurs
2023-01-29 San Antonio Spurs – Phoenix Suns
2022-12-04 San Antonio Spurs 95 – 133 Phoenix Suns
2022-01-31 Phoenix Suns 115 – 110 San Antonio Spurs

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Phoenix Suns og San Antonio Spurs, med gjeldende lagform og plasseringer.

Phoenix Suns vs San Antonio Spurs Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Phoenix Suns og San Antonio Spurs, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Phoenix Suns vs San Antonio Spurs Spilltips

Vårt tips for kampen Phoenix Suns vs San Antonio Spurs, som spilles i NBA den 2023-11-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Phoenix Suns vs San Antonio Spurs Spilltips

Vårt tips for kampen Phoenix Suns vs San Antonio Spurs, som spilles i NBA den 2023-11-01, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Phoenix Suns vs San Antonio Spurs?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Phoenix Suns og San Antonio Spurs, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Phoenix Suns vs San Antonio Spurs?

Publisert i NBA Merket med: ,