Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers

Phoenix Suns vs Portland Trail BlazersPhoenix SunsPortland Trail Blazers

🏀 2023-11-22 – NBA

 

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers kampsniktitt

Kampen mellom Phoenix Suns og Portland Trail Blazers som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2023-11-22. Hjemmelaget kommer med 7 seire i de siste 13 spilte kampene, mens Portland Trail Blazers har en vinnerprosent på 0.231 fra de siste 13 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Phoenix Suns med 2 seire hjemme, mens Portland Trail Blazers har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Phoenix Suns en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.6 poeng, mens Portland Trail Blazers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -10.2 poeng:

  • Phoenix Suns: 117.1 gjennomsnittspoeng for, 115.5 gjennomsnittspoeng imot
  • Portland Trail Blazers: 102.9 gjennomsnittspoeng for, 113.1 gjennomsnittspoeng imot

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Phoenix Suns og Portland Trail Blazers:

Dato Resultat
2023-10-17 Phoenix Suns 117 – 106 Portland Trail Blazers
2023-10-13 Portland Trail Blazers 111 – 122 Phoenix Suns
2022-11-06 Phoenix Suns 102 – 82 Portland Trail Blazers
2022-11-05 Phoenix Suns 106 – 108 Portland Trail Blazers

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Phoenix Suns og Portland Trail Blazers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Phoenix Suns og Portland Trail Blazers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers Spilltips

Vårt tips for kampen Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers, som spilles i NBA den 2023-11-22, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers Spilltips

Vårt tips for kampen Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers, som spilles i NBA den 2023-11-22, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Phoenix Suns og Portland Trail Blazers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Phoenix Suns vs Portland Trail Blazers?

Publisert i NBA Merket med: ,