Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves

Phoenix Suns vs Minnesota TimberwolvesPhoenix SunsMinnesota Timberwolves

🏀 2023-11-16 – NBA

 

Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves kampsniktitt

Kampen mellom Phoenix Suns og Minnesota Timberwolves som spilles i NBA starter kl. 03:00 GMT den 2023-11-16. Hjemmelaget kommer med 4 seire i de siste 10 spilte kampene, mens Minnesota Timberwolves har en vinnerprosent på 0.778 fra de siste 9 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Phoenix Suns med 2 seire hjemme, mens Minnesota Timberwolves har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Phoenix Suns en gjennomsnittlig poengforskjell på -0.3 poeng, mens Minnesota Timberwolves har en gjennomsnittlig poengforskjell på 9.7 poeng:

  • Phoenix Suns: 111.8 gjennomsnittspoeng for, 112.1 gjennomsnittspoeng imot
  • Minnesota Timberwolves: 112.8 gjennomsnittspoeng for, 103.1 gjennomsnittspoeng imot

Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Phoenix Suns og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultat
2023-03-30 Phoenix Suns 107 – 100 Minnesota Timberwolves
2023-01-14 Minnesota Timberwolves 121 – 116 Phoenix Suns
2022-11-10 Minnesota Timberwolves 117 – 129 Phoenix Suns
2022-11-02 Phoenix Suns 116 – 107 Minnesota Timberwolves

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Phoenix Suns og Minnesota Timberwolves, med gjeldende lagform og plasseringer.

Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Phoenix Suns og Minnesota Timberwolves, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-11-16, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves Spilltips

Vårt tips for kampen Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves, som spilles i NBA den 2023-11-16, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Phoenix Suns og Minnesota Timberwolves, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Phoenix Suns vs Minnesota Timberwolves?

Publisert i NBA Merket med: ,