Phoenix Suns vs Los Angeles Lakers

Phoenix Suns vs Los Angeles LakersPhoenix SunsLos Angeles Lakers

🏀 2023-11-11 – NBA

 

Phoenix Suns vs Los Angeles Lakers kampsniktitt

Kampen mellom Phoenix Suns og Los Angeles Lakers som spilles i NBA starter kl. 04:00 GMT den 2023-11-11. Hjemmelaget kommer med 4 seire i de siste 8 spilte kampene, mens Los Angeles Lakers har en vinnerprosent på 0.375 fra de siste 8 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Phoenix Suns med 0 seire hjemme, mens Los Angeles Lakers har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Phoenix Suns en gjennomsnittlig poengforskjell på 1.5 poeng, mens Los Angeles Lakers har en gjennomsnittlig poengforskjell på -7.3 poeng:

  • Phoenix Suns: 112.5 gjennomsnittspoeng for, 111 gjennomsnittspoeng imot
  • Los Angeles Lakers: 109 gjennomsnittspoeng for, 116.3 gjennomsnittspoeng imot

Phoenix Suns vs Los Angeles Lakers H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Phoenix Suns og Los Angeles Lakers:

Dato Resultat
2023-10-27 Los Angeles Lakers 100 – 95 Phoenix Suns
2023-10-20 Los Angeles Lakers 100 – 123 Phoenix Suns
2023-04-08 Los Angeles Lakers 121 – 107 Phoenix Suns
2023-03-23 Los Angeles Lakers 122 – 111 Phoenix Suns

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Phoenix Suns og Los Angeles Lakers, med gjeldende lagform og plasseringer.

Phoenix Suns vs Los Angeles Lakers Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Phoenix Suns og Los Angeles Lakers, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Phoenix Suns vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen Phoenix Suns vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2023-11-11, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Phoenix Suns vs Los Angeles Lakers Spilltips

Vårt tips for kampen Phoenix Suns vs Los Angeles Lakers, som spilles i NBA den 2023-11-11, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Phoenix Suns vs Los Angeles Lakers?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Phoenix Suns og Los Angeles Lakers, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Phoenix Suns vs Los Angeles Lakers?

Publisert i NBA Merket med: ,