Penger tilbake ved straffe

Alle spillerne vet hvordan det kjennes når du taper spillet ditt på grunn av en forsvarstabbe eller en dårlig dommeravgjørelse, så denne sesongen tilbakebetaler vi alle tapte spill, dersom det dømmes straffe. Tilbakebetaling på første/siste målscorer, halvtid-/sluttresultat, Scorecast/Wincast gjelder bare på spill før kamp.

Slik fungerer det:

– legg et spill før kamp på de utvalgte markedene
– vi tilbakebetaler alle tapende spill opptil 1000 kr dersom det dømmes straffe

– du har tilbakebetalingen på konto innen 48 timer
– gjeldende ligaer er Premier League, La Liga og Champions League.

 

Besøk Unibet Nå

Det er ikke alt. Vi tilbyr god odds på alle toppligaer og livestreaming fra noen av det beste europeiske ligaeneLa Liga, Ligue 1, Serie A og Bundesliga.

Tilbudet gjelder på spill i Champions League, Premier League, La Liga, i vår oddsseksjon. Champions League gjelder fra gruppespillet i konkurransen. Kval til CL gjelder ikke. Spill listet under Unibet spesialspill gjelder ikke for tilbakebetaling. Bare spill med innsats 50 kr eller høyere opptil 1000 kr tilbakebetales. Spill med lavere eller høyere innsats kvalifiserer ikke for tilbakebetaling. Tilbakebetaling gjelder der hvor straffer er dømt i ordinær tid. Ekstraomganger og straffekonk gjelder ikke. Korrekt resultat gjelder bare spill som legges på korrekt resultat under ordinær tid. Tilbakebetalingen gjelder ikke på spill som legges på korrekt pauseresultat. Selvmål teller ikke i første og siste målscorer.

Publisert i Kampanjer