Partizan vs Fenerbahce

Partizan vs FenerbahcePartizanFenerbahce

🏀 2023-11-09 – Euroleague

 

Partizan vs Fenerbahce kampsniktitt

Kampen mellom Partizan og Fenerbahce som spilles i Euroleague starter kl. 19:30 GMT den 2023-11-09. Hjemmelaget kommer med seire i de siste spilte kampene, mens Fenerbahce har en vinnerprosent på 0.750 fra de siste 28 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Partizan med 0 seire hjemme, mens Fenerbahce har 1 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Partizan en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng, mens Fenerbahce har en gjennomsnittlig poengforskjell på 11.2 poeng:

  • Partizan: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot
  • Fenerbahce: 87.1 gjennomsnittspoeng for, 75.9 gjennomsnittspoeng imot

Partizan vs Fenerbahce H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Partizan og Fenerbahce:

Dato Resultat
2023-02-23 Partizan 94 – 97 Fenerbahce
2022-12-22 Fenerbahce 72 – 73 Partizan
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Partizan og Fenerbahce, med gjeldende lagform og plasseringer.

Partizan vs Fenerbahce Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Partizan og Fenerbahce, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Partizan vs Fenerbahce Spilltips

Vårt tips for kampen Partizan vs Fenerbahce, som spilles i Euroleague den 2023-11-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Partizan vs Fenerbahce Spilltips

Vårt tips for kampen Partizan vs Fenerbahce, som spilles i Euroleague den 2023-11-09, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Partizan vs Fenerbahce?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Partizan og Fenerbahce, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Partizan vs Fenerbahce?

Publisert i Euroleague Merket med: ,