Partizan vs Baskonia

Partizan vs BaskoniaPartizanBaskonia

🏀 2023-01-13 – Euroleague

 

Partizan vs Baskonia kampsniktitt

Kampen mellom Partizan og Baskonia som spilles i Euroleague starter kl. 19:30 GMT den 2023-01-13. Hjemmelaget kommer med seire i de siste spilte kampene, mens Baskonia har en vinnerprosent på 0.800 fra de siste 15 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Partizan med 0 seire hjemme, mens Baskonia har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Partizan en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng, mens Baskonia har en gjennomsnittlig poengforskjell på 9.2 poeng:

  • Partizan: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot
  • Baskonia: 91.3 gjennomsnittspoeng for, 82.1 gjennomsnittspoeng imot

Partizan vs Baskonia H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Partizan og Baskonia:

Dato Resultat
2022-10-14 Baskonia 103 – 96 Partizan
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Partizan og Baskonia, med gjeldende lagform og plasseringer.

Partizan vs Baskonia Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Partizan og Baskonia, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Partizan vs Baskonia Spilltips

Vårt tips for kampen Partizan vs Baskonia, som spilles i Euroleague den 2023-01-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Partizan vs Baskonia Spilltips

Vårt tips for kampen Partizan vs Baskonia, som spilles i Euroleague den 2023-01-13, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Partizan vs Baskonia?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Partizan og Baskonia, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Partizan vs Baskonia?

Publisert i Euroleague Merket med: ,