Partizan vs Alba Berlin

Partizan vs Alba BerlinPartizanAlba Berlin

🏀 2023-03-02 – Euroleague

 

Partizan vs Alba Berlin kampsniktitt

Kampen mellom Partizan og Alba Berlin som spilles i Euroleague starter kl. 20:00 GMT den 2023-03-02. Hjemmelaget kommer med seire i de siste spilte kampene, mens Alba Berlin har en vinnerprosent på 0.947 fra de siste 19 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Partizan med 0 seire hjemme, mens Alba Berlin har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Partizan en gjennomsnittlig poengforskjell på poeng, mens Alba Berlin har en gjennomsnittlig poengforskjell på 11.3 poeng:

  • Partizan: gjennomsnittspoeng for, gjennomsnittspoeng imot
  • Alba Berlin: 91.1 gjennomsnittspoeng for, 79.8 gjennomsnittspoeng imot

Partizan vs Alba Berlin H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Partizan og Alba Berlin:

Dato Resultat
2022-10-07 Alba Berlin 100 – 84 Partizan
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Partizan og Alba Berlin, med gjeldende lagform og plasseringer.

Partizan vs Alba Berlin Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Partizan og Alba Berlin, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Partizan vs Alba Berlin Spilltips

Vårt tips for kampen Partizan vs Alba Berlin, som spilles i Euroleague den 2023-03-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Partizan vs Alba Berlin Spilltips

Vårt tips for kampen Partizan vs Alba Berlin, som spilles i Euroleague den 2023-03-02, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Partizan vs Alba Berlin?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Partizan og Alba Berlin, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

unibet www.unibet.com bet365 www.bet365.com
comeon www.comeon.com mobilbet www.mobilbet.com

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Partizan vs Alba Berlin?

Publisert i Euroleague Merket med: ,