Panathinaikos vs Virtus Bologna

Panathinaikos vs Virtus BolognaPanathinaikosVirtus Bologna

🏀 2023-11-17 – Euroleague

 

Panathinaikos vs Virtus Bologna kampsniktitt

Kampen mellom Panathinaikos og Virtus Bologna som spilles i Euroleague starter kl. 19:15 GMT den 2023-11-17. Hjemmelaget kommer med 6 seire i de siste 6 spilte kampene, mens Virtus Bologna har en vinnerprosent på 0.857 fra de siste 7 spilte kampene.

Når det gjelder de siste 4 møtene mellom de to lagene, har vi Panathinaikos med 1 seire hjemme, mens Virtus Bologna har 0 seire registrert i bortekamper.

For inneværende sesong har Panathinaikos en gjennomsnittlig poengforskjell på 20.5 poeng, mens Virtus Bologna har en gjennomsnittlig poengforskjell på 11.8 poeng:

  • Panathinaikos: 85.3 gjennomsnittspoeng for, 64.8 gjennomsnittspoeng imot
  • Virtus Bologna: 89.7 gjennomsnittspoeng for, 77.9 gjennomsnittspoeng imot

Panathinaikos vs Virtus Bologna H2H-resultater

Tabellen nedenfor presenterer resultatene av de siste fem møtene mellom Panathinaikos og Virtus Bologna:

Dato Resultat
2023-01-19 Virtus Bologna 74 – 64 Panathinaikos
2022-11-23 Panathinaikos 88 – 85 Virtus Bologna
n/a n/a
n/a n/a

I tillegg til de endelige resultatene i disse kampene, kan du sjekke flere H2H-data for kampen mellom Panathinaikos og Virtus Bologna, med gjeldende lagform og plasseringer.

Panathinaikos vs Virtus Bologna Basketballtips

Med et raskt blikk over de siste H2H-resultatene mellom Panathinaikos og Virtus Bologna, og vinnerratene for hvert lag, kan vi beregne en sannsynlighet for matchvinneren av denne basketballkampen.

Panathinaikos vs Virtus Bologna Spilltips

Vårt tips for kampen Panathinaikos vs Virtus Bologna, som spilles i Euroleague den 2023-11-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Panathinaikos vs Virtus Bologna Spilltips

Vårt tips for kampen Panathinaikos vs Virtus Bologna, som spilles i Euroleague den 2023-11-17, er basert på formdata for hvert enkelt lag og H2H-statistikk. Klikk på knappen Se Spilltips, for å forhåndsvise vårt spilltips på matchvinner.

Vi anbefaler at du sjekker mer inngående statistikk og gjør opp din egen mening før du tipper på matchvinneren. Det er best å sjekke statistikken selv med data levert av BasketballStats247.com og velge de beste spillalternativene.

Hvor kan du satse på Panathinaikos vs Virtus Bologna?

Nedenfor har vi listet opp noen anbefalte nettsteder hvor du kan plassere matchvinnerspill på kampen mellom Panathinaikos og Virtus Bologna, sammen med noen andre spillmarkeder som over/under, pausevinner og så videre:

Vår anbefaling for disse operatørene er basert på brukeranmeldelser og bransjeerfaring. I tillegg har disse spillselskapene registreringsbonuser for nye brukere, og de er gode for å spille på andre idretter som fotball, tennis, håndball og 20+ andre idretter. Ansvarsfraskrivelse: Vi har reklameavtaler med disse anbefalte spillnettstedene.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Panathinaikos vs Virtus Bologna?

Publisert i Euroleague Merket med: ,