Osasuna vs Atletico Madrid

Osasuna vs Atletico MadridOsasunaAtletico Madrid

⚽ 2023-09-28 – La Liga

 

Osasuna vs Atletico Madrid kampsniktitt

Kampen mellom Osasuna og Atletico Madrid spilles 2023-09-28. Denne La Liga-kampen starter 19:30 GMT. Hjemmelaget ledet av manager Arrasate har 1 seire på de siste 5 kamper, mens Atletico Madrid har 2 seier på de siste 5.

Når det gjelder tidligere H2H-data mellom Osasuna og Atletico Madrid, har Osasuna 0 seire hjemme mens Atletico Madrid har 2 seire borte.

Scoringer kan forventes fra et par spillere fra hvert lag, med et gjennomsnitt på mer enn 0,8 mål per kamp. Nedenfor følger en liste over spillere å være oppmerksomme på:

  • for Osasuna: n/a
  • for Atletico Madrid: n/a

Osasuna vs Atletico Madrid H2H-resultater

I tabellen nedenfor kan du se resultatene for de forrige 4 kampene mellom Osasuna og Atletico Madrid:

Dato Resultat
2023-05-21 Atletico Madrid 3 – 0 Osasuna
2023-01-29 Osasuna 0 – 1 Atletico Madrid
2022-02-19 Osasuna 0 – 3 Atletico Madrid
2021-11-20 Atletico Madrid 1 – 0 Osasuna

Hvis du er interessert i mer H2H-data og ligastatistikk for hvert enkelt lag anbefaler vi at du besøker H2H-siden for Osasuna – Atletico Madrid.

Osasuna vs Atletico Madrid Fotballtips

Ved bruk av H2H-tabellen ovenfor og ved å sjekke formen for hvert enkelt lag de siste 5 kampene, kan vi beregne et sannsynlig sluttresultat for denne kampen.

Osasuna vs Atletico Madrid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Osasuna - Atletico Madrid den 2023-09-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Osasuna vs Atletico Madrid Spilltips

Våre oddstips for La Liga-kampen Osasuna - Atletico Madrid den 2023-09-28 er basert på den nyeste formkurven for hvert lag og H2H-data. Klikk på knappen Vis Spilltips for å vise oddstipsene våre.

Gjør din egen matchanalyse basert på tilgjengelig statistikk før du bestemmer deg for resultatet du vil satse på. Det er alltid best å sjekke dataene på egenhånd og ta informerte beslutninger, med statistikk levert av SoccerStats247.com.

Hvor bør du tippe på Osasuna vs Atletico Madrid?

Hvis du leter etter et pålitelig nettsted å satse på en kamp mellom Osasuna og Atletico Madrid, anbefaler vi at du sjekker følgende alternativer:

Alle disse operatørene har fått gode omtaler fra brukerne, de har en velkomstbonus ved registrering, har forskjellige spillalternativer for sport som fotball, tennis, basketball og 20+ andre idretter. Spill ansvarlig. 18+. Bonusvilkår og -betingelser gjelder, kun tilgjengelig for nye spillere.

Hva er dine kommentarer og spådommer for kampen mellom Osasuna vs Atletico Madrid?

Publisert i La Liga Merket med: ,